Blog

Vild firma Påske frokost Part 2/3

Så er det tid til anden del af denne frække Påske frokost som jeg var til for en del år tilbage. Mig og min team leder har sat os til bords. Han starter med at hælde et glas rødvin op til mig.
Jeg bryder mig egentlig ikke meget om rødvin, men jeg tænker okay så drikker jeg det. Det smager faktisk rigtig godt og det første glas ryger ret hurtig ned.

Jeg kan mærke at nervøsiteten forsvinder som jeg får lidt at drikke, og pludselig går snakken bare mellem ham og jeg. Han fortæller at han har arbejdet ved firmaet et par år og før det så har han været ude at rejse en del. Jeg sidder og lytter og mens han sidder der og fortæller, så kan jeg godt mærke at jeg sidder og bliver ret liderlig.

Vi får spist og der er kommet en del indenbords. Nu sidder alle sådan rundt omkring og snakker med hinanden mens andre står og danser.

Pludselig kommer der en kollega over og spørger ham om han vil danse. Det vil jeg da gerne siger han. Han rejser sig og går ud og danser med hende.

Jeg kan mærke at jeg bliver lidt jaloux selvom jeg da slet ingen ret har til at blive det. Jeg kan også godt mærke at jeg har fået en del vin, så jeg beslutter mig for at rejse mig op og gå ind på mit værelse bare i 5 min.

Jeg kommer ind og smider mig på sengen. Det hele kører bare rundt og samtidig tænker jeg bare æv. Jeg havde jo en stor lyst til min team leder men det var vist også lidt forbudt. Jeg havde hørt et lille rygte om at han var gift.

Mens jeg ligger da så åbner min dør sig. Jeg kigger op, men kan ikke se i mørket hvem det er. Det er mig Rasmus. Det hedder vores team leder. Jeg spørger hvad han laver inde på mit værelse. Det er altså mit som du er inde på siger han. Du er vist gået forkert.

Jeg bliver flov og vil rejse mig op for at gå, men han stopper mig. Bare bliv siddende. Du var pludselig væk siger han. Ja, jeg trængte lige til at komme lidt væk fra larmen.

Vi sidder tæt ved siden af hinanden. Han begynder at ae mit lår. Det føles dejligt men samtidig har jeg i baghovedet om han er gift.

Jeg spørger han og han siger at det er han, men hvad der sker ved en Påske frokost forbliver ved en Påske frokost siger han.

Jeg er fuld, men synes at det giver mening. Det er helt sikkert alkoholen som spiller ind ved mig. Jeg kigger på ham og kysser ham. Han tager fat omkring mit hoved og kysser mig. Han bruger tunge. Det kan jeg godt lide.

Vi begynder at lade vores hænder på gå opdagelse på hinandens kroppe. Han har hans hænder ved mine bryster. Han er lidt hård ved dem og klemmer godt til mens han nipper til mine brystvorter.

Hvad der mere sker må du læse med i den sidste del af den frække Påske frokost.

Har du nogensinde haft et frækt knald med en kollega? Jeg vil vildt gerne høre om det, så ring ind og fortæl mig om det.

Comments Off on Vild firma Påske frokost Part 2/3