Blog,  dominans,  Fantasier,  håndjern,  pisk

Bundet og pisket

Du kommer ind ad døren og jeg beordrer dig til at stille dig ved siden af en stol, som jeg sætter mig på. Jeg er iført sorte bundløse trusser,  sort BH og højhælede sko. I hånden har jeg en lille sort pisk.Mine ben er spredt ud til siden, og det ene ben har jeg lagt op på bordet, så man lige kan skimte min fisse. Du får ordre til at smide tøjet og stå nøgen foran mig. Når du er helt nøgen, forlanger jeg, du skal lege med din pik, til den bli’r stor og stiv. Når den fuldt erigeret, må du ikke røre den, men stå med hænderne nede langs siden.Jeg rejser mig op fra stolen og giver dig håndjern på, hvorpå jeg binder dine hænder til 2 kroge i loftet. Nu står du foran mig nøgen med stiv pik uden at kunne røre dig og jeg kan gøre lige hvad jeg har lyst. Jeg går lidt rundt om dig, napper i dine brystvorter og opdager din pik reagerer, hver gang jeg gør det. Nu tager jeg min sorte pisk og smækker dig på dine baller, så der kommer røde striber.Du stønner, men jeg forlanger du takker mig hver gang jeg gi’r dig smæk. Husk at jeg er din herskerinde. Jeg leger lidt med din pik som er dejlig stor og stiv. Nu går jeg om bag din ryg og tager min lille sorte elektriske dildo og fører den ind mellem dine baller. Jeg kører den hen over dit røvhul og tænder for den. Glider den frem og tilbage og begynder så at føre den ind i røven på dig. Jeg kan mærke du bli’r liderlig og beder om at få lov til at kneppe mig, men det kan der slet ikke være tale om og jeg forbyder dig at komme. Det drypper fra din pik og den er vanvittig stiv og liderlig.Jeg fører den sorte dildo helt op i røven på dig og tænder for den. Nu stiller jeg mig på siden af dig og min ene hånd leger med din pik og glider forhuden frem og tilbage, mens den anden fører dildoen ud og ind af din røv. Jeg kan mærke du er ved at få orgasme og kører forhuden helt op over dit pikhoved og stopper din udløsning. Du stønner og tigger om at få lov til at komme, men jeg bli’r ved med at tirre dig..Jeg propper dildoen helt op i din røv og stiller mig nu foran dig med ryggen til dig. Din pik er stiv og klar. Jeg bøjer mig ned og skubber min bagdel helt hen til din pik og forlanger at du bevæger dig så meget, at din pik ryger op i min røv. Du adlyder og bevæger dig frem og tilbage og din stive pik ryger ud og ind af min røv. Du stønner højlydt og tigger om at få lov til at sprøjte din sperm op i min røv. Råber du ikke kan holde dig længere.. Så jeg trækker mig ud og rejser mig op. Din pik sitrer og dirrer, men jeg stopper din udløsning og kigger på dig.Så sætter jeg mig op på bordet foran dig, så du kan se min våde fisse, og nu begynder jeg at lege med min store lyserøde dildo, fører den ud og ind af min fisse. Jeg tænder for den og lader den glide HELT op i fissen mens jeg stønner.Du kan ikke røre dig, men du kan alligevel ikke stoppe din udløsning og mens jeg ligger på bordet foran dig med dildoen i min fisse og tæt på en orgasme  sprænges din pik og spermen vælter ud af pikken samtidig med at du kan se, at jeg også får orgasme.Først da løser jeg dine hænder og tager håndjernene af dig..