Blog,  dominans

Slave med lille pik

Du har været meget slem og jeg er nødt til at straffe dig, så det ikke gentager sig. Så smid tøjet og lad mig kigge på dig. Hm! det ser ikke for godt ud. Din lille usle pik er ikke meget bevendt. Måske du kan bruges til noget andet. Stå stille mens jeg giver dig halsbånd på, og du bliver nødt til at tage det her forklæde på, da du skal gøre lidt rent i huset i dag. Nu sætter jeg mig hen i lænestolen og holder øje med dig. Tage en klud og tør alle overflader godt af og ikke noget med at snyde.

Dejligt at se dig gå nøgen rundt med et lille hvidt forkælde på, hvor under jeg kan se din lille pik.

Jeg kan se din lille pik dingle frem og tilbage, måske den kan blive nyttig senere. Når du har tørret overfladerne af kan du kravle hen til mig. Ned på alle 4 og kravl hen til mig. Jeg ønsker du skal slikke mine fødder. Det er godt, du lystrer, så kan du måske få en belønning senere.

Rejs dig op og lad mig se på dig. Mens du står foran mig vil jeg se dig lege med din pik og gøre den så stiv som muligt. Din pik bliver stor og stiv og jeg kan se du gerne vil have udløsning, men det må du ikke få, så bare fortsæt. Jeg lægger mig på knæ på sofaen med røven i vejret og forlanger du slikker mig. Du adlyder og kravler hen til sofaen og begynder at slikke min røv. Jeg siger, jeg vil mærke din pik oppe i min røv, og du rejser dig op og støder pikken op i røven og glider den ud og ind. Du stønner og har svært ved at styre dig, men du bliver straffet, hvis du får udløsning. Jeg siger du skal stoppe og tage pikken ud, hvorefter jeg sætter mig på sofaen og siger du skal slikke min fisse. Jeg kan se, det drypper fra din pik men der er ingen nåde fra min side. Når jeg har fået orgasme og er tilfredsstillet forlanger jeg du stiller dig foran mig og onanere.. Du bliver ved og ved og din pik er ved at eksplodere og du tigger om at få lov til at komme oppe i mig, men jeg vil se dig ydmyget og se dig få udløsning foran mig. Først når jeg siger, det er ok, sprøjter du al din sperm ud og bagefter siger jeg du skal tørre det op, da det hele ramte gulvet. Næste gang bliver din ydmygelse endnu værre.