Blog

Fræk i Italien Part 2

Så er det tid til anden del af mit frække eventyr i Italien. Mig og Antonio siger farvel til hinanden efter en rigtig fræk aften og aftaler at skulle ses dagen efter. Jeg har dog lovet min veninde at vi først skal ud og have drinks sammen, så det ville blive efter det.

Jeg kommer hjem og kan mærke at mine trusser er drivvåde efter Antonios sperm. Jeg burde nok været gået i bad inden jeg går i seng, men på en eller anden måde så finder jeg det lidt frækt at mærke hans safter på min krop.

Jeg tager tøjet af og beholder trusserne på og hopper i seng. Min veninde vågner kort op og siger at det er noget af en lang tur som jeg har været på. Jeg griner lidt og siger at jeg bare har været ude at udforske og siger godnat.

Næste morgen er vi oppe og klar til en ny og god dag. Jeg har stadig Antonio i mit hoved og tænker meget på hvad vi lavede dagen inden. Jeg håber rigtig meget at aftenen bliver lige så hed som den, men jeg skal også have udtænkt en plan for hvordan jeg lige kommer væk fra min veninde.

Dagen går og vi bliver godt solbrændte og kommer tilbage til hotellet. Vi skal gøre os klar til en tur i byen. Jeg gør mig ekstra lækker og iføre mig en sort kjole som er stram og uden ærmer, et par guld stilletter og laver krøller i håret. Jeg vil gerne være lidt ekstra lækker til senere.

Vi går ned på diskoteket som vi skal være på. Den ene drinks efter den anden ryger ned og der bliver danset igennem. Vi hygger os rigtig meget og får også en masse opmærksomhed, men mine tanker er på Antonio. Bare jeg snart kan mødes med ham. Jeg kan mærke at liderligheden er ved at komme frem i mig.

Jeg modtager en besked og går ud på toilettet for at læse den. Det er fra ham. Han er udenfor. Jeg går halvt i panik og prøver at se om jeg hurtig kan udtænke mig en plan for hvordan jeg kommer afsted. Jeg tænker at jeg vil sige at jeg går tidligt hjem til min veninde.

Jeg går ud fra toilettet og er klar til at fortælle min veninde hvad jeg gør, men ser at jeg vist sagtens kan liste afsted. Hun sidder i et hjørne og kysser med to fyre. Det ser rigtig ud til at hun hygger sig.

Jeg griber chancen og smutter. Jeg sender hende lige en besked senere, så hun ved at jeg er okay.

Jeg kommer ud og ser Antonio bare står og ser piv fræk ud. Han er udført en slidt t shirts og jeans. Lidt en anden stil end dagen før men det klæder ham godt.

Jeg siger hej og han giver mig et let kys på kinden. Han siger at vi vist glemte at prøve noget i går. Jeg kigger spændt på ham og spørger hvad det dog er som vi glemte. Vent og se får jeg bare af vide.

Jeg følger med. Vi går i et godt stykke tid men nu er vi nede på stranden igen. Jeg griner og spørger hvad han er ude på. Han siger at det bedste sted at have sex er i det flotte blå vand og ja selvfølgelig har han da ret i det. Det er da ikke en chance som vi må stå forbi.

Vi får kigget rundt om der er nogen. Vi skulle jo nødig have tilskuer som vi havde aftenen før. Vi kan ikke se nogen, så vi smider tøjet og hopper ude i det lune vand.

Vi holder om hinanden og kysser. Jeg kan mærke at hans pik bliver rigtig hård hurtig og tager det som en rigtig god ting at jeg har sådan en effekt på ham. Jeg tager min hånd ned til hans pik og begynder at røre ved den. Han giver et støn. Det kan han godt lide. Hans fingre begynder også at gå på opdagelse og ender ned ved min i forvejen meget varme fisse. Jeg stønner. Det er dejligt siger jeg. Han kommer en finger op i mig og begynder at lege med klitten. Jeg er så tændt. Han har virkelig nogle magiske fingre, som jeg ikke har prøvet før. Han kommer en mere op i mig og jeg stønner, kom en mere op. Jeg kan klare tre.

Han kommer den tredje op. Jeg føler at jeg er helt fyldt ud og kan mærke at min varme og våde fisse hungre efter at mærke hans pik. Jeg får min lyst stillet og han trænger op i mig mens vi holder hinanden rigtig tæt. Det føles bare så godt i det dejlige blå vand.

Vi fortsætter ude i vandet i lidt tid, og går ind til strandkanten efter lidt tid hvor han lægger sig ned. Jeg sætter mig ovenpå ham og begynder at ride ham. Jeg kan mærke at pikken er helt oppe i mig. Den kan ikke komme længere op. Det er sådan en skøn følelse.

Jeg sætter tempoet op og snart når vi sammen klimax. Vi smiler til hinanden da vi er færdig.

Jeg når ikke at se Antonio flere gange på den ferie, da vi skulle rejse til en ny by dagen efter men hold nu op han var fræk.

Der er noget lækkert over at dyrke sex med en fremmed og hvor der ikke er forpligtelser. Kender du det? Jeg tænker i hvert fald ikke at det er sidste gang at jeg har en lille ferie flirt som jeg kan hygge med.

Det kunne være super lækkert hvis du ville ringe ind og dele nogle af dine egne frække sexoplevelser. Det behøver ikke at have været på en ferie men måske du gemmer på en rigtig saftig oplevelse som du mener at jeg skal høre.

Knus og kys fra Silke.

Comments Off on Fræk i Italien Part 2