Blog,  dominans,  håndjern,  pisk,  sissy

bundet, pisket og domineret

Kom med ned i mit lille hemmelige sted. Du er lige kommet for at besøge mig, og jeg ved du ønsker at blive domineret mm. Så vi går ned i mit hemmelige sted og da du træder ind af døren mødes du af dæmpet belysning, specielle møbler og sortmalede vægge.

Jeg beder dig tage tøjet af og stille dig hen under en reb, der hænger ned fra loftet. Du lægger mærke til der også er noget sat fast i selve gulvet, nærmest sådan to runde metaldimser. Du adlyder og står nu nøgen foran mig. Jeg siger du skal sprede benene og når det er gjort lægger jeg manchetter om begge dine ankler og binder dem fast til de 2 metalringe i gulvet. Bagefter tager jeg dine hånder og lægger håndjern på dig og binder dem fast til det reb, der hænger ned fra loftet. Du står nu bundet med spredte ben og arme og med din lille pik dinglende mellem dine ben. Jeg er klædt rødt lædertøj, røde højhælede sko og har en sort pisk i hånden. Jeg går rundt om dig mens jeg ladet pisken kører blidt op og ned af din nøgne krop. Nu stiller jeg mig bagved dig og giver dig et slag med pisken på dine baller. Du gisper og vil have mere, så jeg rammer dig endnu engang og bliver ved med at piske dig og giver dig 20 -2 5 slag med pisken. Mærkelkigt nok reagerer din pik på dette og den er i mellemtiden blevet stor og stiv. Jeg står nu foran dig og lader min pisk ramme ned over din pik. Det gør ondt, men du beder om mere og takker mig for hvert slag. jeg henter nogle metalklemmer og sætter dem på dine brystvoreter. Du jamrer dig men kan intet gøre, da du er bundet og helt i min vold. Jeg henter flere klemmer og sætter dem fast i dine nosser. Du stønner højlydt og siger stop, men vi er ikke færdige endnu. Jg går om bag ved dig igen og fører nu en dildo op i anus på dig. Den ryger helt i bund første gang og du gir lyde fra dig. Derfor vælger jeg at putte et par trusser i munden på dig, så man ikke kan høre dine protester og lyde.  Din pik er mega stiv og der kommer presperm dråber ud af den. Jeg tager noget af mit tøj af så jeg kun har G-strengs trusser og BH på, hvilket ophidser dig endnu mere.

Nu henter jeg et pikbur og låser din pik inde i det. Det er lidt trængt, og din pik er nødt til at blive lidt mindre for at kunne være der. Efter nogen tid tager jeg dildoen uf af din røv, og tager dine fodlænker og dine håndjern af, og hiver dig med hen til en bænk, og siger du skal lægge dig hen over den på maven. Dine ben står på jorden på hver sin side af bænken og dine hænder ligger foran dit hoved, og dit røvhul er synligt for enhver og pikken dingler mellem dine ben. Mens du ligger sådan, henter jeg min pisk og rammer dig på ballerne. Jeg pisker dig flere gange, fordi du har været ulydig. Nu går jeg hen og åbner døren og ind kommer  3 mænd. De 2 af mændende kommer hen og stiller sig bagved dig uden at gøre noget.

Den 3. mand kommer hen til mig og vi står nu foran dig. Foran bænken står en stor seng. Jeg lægger mig på sengen med spredte ben, så du kan se min våde liderlige fisse og nu begynder manden at kneppe mig i fissen. Du synes helt klart at det skulle være dig. Jeg bliver gennemkneppet af en stor dejlig pik og nu tager manden og vender mig om og løfter mig op på knæ og begynder at slikke mig bag i og lidt efter fører han sin store stive pik op i røven på mig. Mens han knepper mig foran dig, holder de 2 andre mænd dig fast, og begynder nu at gennemkneppe dig i røven. De tager hårdt fat og er ubarmhjertige og dit røvhul bliver udvidet og brugt igen og igen. Nu kravler den ene mand op på bænken og borer sin pik op i dig. Den anden mand som står på gulvet bag dig fører også sin pik op i dig, så du nu har 2 store tykke pikke oppe i din lille røv. De gennemknepper dig igen og igen og til sidst kan du ikke undgå at få udløsning, og selv om din pik gerne ville blive stiv kan den det ikke fordi den er i bur, men du får udløsning alligevel og skriger, da du endelig kommer. Herefter forlader de 3 mænd os og du får lov at slappe af indtil næste gang…