Blog

Vild firma Påske frokost Part 1/3

For en del år tilbage så fik jeg arbejde et sted hvor de arbejdede med kundeservice. Vi var et ret ungt team, og havde det rigtig godt sammen. Vi havde en team leder som var nogle år ældre end os. Han var virkelig bare mega fræk.

Jeg var lige begyndt, da jeg fik af vide at der snart ville være en Påske frokost. Den ville foregå i et større sommerhus, så vi skulle allesammen overnatte der. Det var så bare vores team på omkring de 15 stykker plus vores tema leder som skulle deltage.

Der gik ikke mange dage før vi skulle afsted. Vi skulle afsted allerede om fredagen om formiddagen. Jeg havde pakket lidt forskellige tøj stykker.

Jeg vidste jo ikke helt, hvordan de andre ville klæde sig nu hvor det var en Påske frokost men jeg havde i hvert fald i tankerne at jeg ville have lidt frækt tøj på.

Vi kørte afsted i nogle biler og et par timer senere, så var vi fremme ved sommerhuset. Det var vildt stort, så jeg tænkte at det nok skulle blive en virkelig hyggelig weekend.

Jeg finder mit værelse og pakker ud. Jeg opdager hurtigt at min frække team leder skal være i værelset ved siden af mig.

Jeg hopper i bad og mens jeg står derude overvejer jeg, hvad jeg lige skal have på. Jeg kommer hurtigt frem til at jeg vil gå all in, så frem med en fræk glimmer kjole som er lidt kort og et par røde stilletter. Jeg gør mig i stand og mens nyder jeg lige en lille red bull og vodka så jeg rigtig kommer i stødet.

Jeg er klar. Den sorte glimmer kjole er på, røde stilletter, krøllet hår, så nu er jeg klar til en god aften. Jeg åbner døren og med det samme at jeg gør det, så åbner min team leder også hans. Jeg mærker hurtigt hans øjne på mig.

Du ser smadder godt ud siger han og kigger lidt måbende på mig. Jeg smiler lidt genert og siger tak og i lige måde. Han spørger om han må have lov til at være min bordherre for i aften og jeg takker ja til det.

Jeg føler mig som den heldigste tøs i hele rummet, da vi træder ind i spisesalen og finder et par gode pladser.

Det var første del af denne fortælling om min frække Påske frokost. Det skal nok blive vildere, så hæng med til at jeg kommer med den næste del. Jeg kan love for at der kommer til at ske frække ting og sager.

Kram Silke

Comments Off on Vild firma Påske frokost Part 1/3