Blog,  Fantasier

Vilddyr i køkkenet

Jeg står ude i køkkenet, kun iført morgenkåbe og undertøj. Jeg er igang med at stege saftigt bacon og æg, da du træder ind af døren til køkkenet. Jeg kan mærke din varme bag mig, og din udånding på min hals. Du ager mig fra mine skuldre, ned til mine hofter.

Du tager hårdt fast om mine hofter, og presser min krop imod din. Jeg kan allerede mærke at du er helt hård. Du kysser min hals, med et par bid indimellem. Jeg slukker for kogepladen – morgenmaden kan vente. Du lader min morgenkåbe falde til jorden, og kysser mig ned ad ryggen, tager mine trusser af og kysser derefter op ad min ryg indtil du når til min hals igen. Med blot én hånd får du åbnet min bh på et kort sekund, og jeg mærker dine store hænder omfavne mine bryster – to perfekte håndfulde. Din varme bag mig, dine kys på min hals din ene hånd der glider ned af min mave. Du masserer min klit. Jeg er helt våd. Du ved jeg vil have den, og at det skal være nu, men du nyder at tease mig, bare en smule.

“Du glider ind uden det mindste besvær.”

Dine hænder tager hårdt fat i mine hofter igen, og vender mig kraftigt om. Du kysser mig og løfter mig voldsomt op på køkkenbordet. Endelig! Du glider ind uden det mindste besvær. Min krop ryster helt og mine negle borres ind i din nakke og ryg, imens dine hænder holder godt fast i mine hofter, så du rammer perfekt hver gang. Du har mig lige hvor du vil have mig.

Hurtigt tager du mig ned fra køkkenbordet, og vender mig om. Jeg er bukket ind over bordet og du glider ind igen. Du holder hårdt fast om mig og jeg elsker det! Din krop rammer ind i min med hårde, hurtige strejf. Din ene hånd holder om min hals. Jeg er der næsten! Min krop vibrerer helt, aldrig har jeg prøvet noget lignende! Pludseligt mærker jeg dit varme sæd ud over mig.