Blog,  Fantasier

Vådt, vildt bad

Jeg er lige gået i bad, og hører kort tid efter døren til badeværelset knirke. To sekunder efter står du foran mig i badet. Du løfter mig op, vildt, og kysser min hals. Det er varmt og hedt. Selv hvis badet ikke var igang, ville der stadig være dugget herinde.

“Du er så hård og går lige op, at min krop sitre.”

Jeg omfavner dine store flotte arme og du stikker din pik ind i mig. Du er så hård og går lige op, at min krop sitre. Du knepper mig med hårde stød. Jeg kan næsten ikke håndtere det, men det er så dejligt. Jeg kommer til at kunne mærke det i flere dage. Du sætter mig ned igen, vender mig om, og bukker mig forover. Din pik kommer lige ind igen. Jeg er så våd. Du klemmer mine hofter med dine store frække hænder, og smækker mig i røven. Jeg kan ikke lade vær med at stønne. Du gennemknepper mig som aldrig før.