Blog

Stuepigen og den sleske rigmand

De fleste kan godt lide et frækt rollespil og jeg er bestemt ingen undtagelse, så jeg tænkte at jeg ville skrive om et scenarie som jeg ikke har prøvet, men som jeg synes kunne være helt vildt frækt at prøve engang.

Jeg bliver hyret af en rigmand til at komme og gøre hele hans hus rent. Jeg skal iføre mig en kort sort kjole, hvidt forklæde og sætte mit hår op.

Jeg møder ind og hilser på ham. Han sidder bare i hans lænestol og læser avis og siger bare hurtigt at jeg bare kan gå i gang.

Jeg finder det frem som jeg skal bruge til at gøre rent og begynder så småt op. Jeg når til en reol hvor jeg rigtig skal strække mig og kan mærke at kjolen render op over mine baller. Jeg prøver hurtig at rykke den ned igen og får med det samme øjenkontakt med rigmanden. Han kigger og smiler. Jeg giver et let forfjamsket smil tilbage.

Jeg fortsætter mit arbejde og kommer over til ham. Jeg kan tydeligt mærke at han kigger på mig meget. Jeg finder egentlig også ham meget fræk.

Hvad skal du have for ekstra service, spørger han om. Jeg spørger hvad det er for noget ekstra service og han siger direkte at det er fordi at han ikke har fået suttet pik i mange år og at han savner det.

Du har sikkert nogle rigtig gode sut pik læber siger han og griner. Jeg ved ikke helt hvordan at jeg skal tage det men jeg finder ham jo fræk og er også lidt selv tændt på ideen. Jeg kommer helt tæt på ham og siger okay …

Sæt dig på knæ og sut mit lem beordre han mig. Jeg lyner hans bukser op og ser at den allerede er godt vokset. Han er meget veludrustet og kan se at han også har trimmet hårene.

Jeg begynder at bruge mine hænder mens han let stønner. Jeg leger lidt og så tager jeg den ind i munden. Det er virkelig bare en ordentlig mundfuld men jeg vil se om jeg kan tage den helt ned til roden. Jeg vender min mund til at have den inde og begynder at køre den ind og ud af min mund. Han brøler og stønner på samme tid.

Den bliver helt hård og han spørger om vi skal gå lidt videre. Jeg sidder på knæ og nikker lidt genert, så skal du ride mig mens du har dit stuepige tøj på. Jeg tager trusserne af og begynder at ride ham i stolen.

Jeg kan virkelig bare mærke ham helt oppe i mig. Der skal ikke meget til før jeg får en rigtig stor orgasme. Han tænder mig meget.

Jeg rider ham rigtig hårdt mens vi stønner i takt indtil vi begge får en rigtig lækker orgasme. Jeg hopper af ham og får lige trusserne på, da en råber, hej skat, så er jeg hjemme.

Jeg kigger bange på ham og han siger, ja det er min kone så du må hellere fortsætte din rengøring, så hun ikke får mistanke om noget.

Jeg smiler. Det var virkelig bare lækkert og forbudt på samme tid. Jeg vidste dog ikke at han var gift inden jeg havde sex med ham, men hvad fanden. Det må han selv rode med.

Comments Off on Stuepigen og den sleske rigmand