Blog,  Eventyr,  Fantasier

Sex fantasier i telefonen

Jeg elsker telefonsex. Fantasien har ingen grænser, og jeg lever mig så meget ind i det, at jeg føler det er dig der rør mig. Det er dig der masserer min klit, og ikke mig. Det er dig der er inden i mig, og ikke mig. Det hele føltes så virkeligt.

“[…] jeg kommer dybt ind i et intimt og sensuelt univers […]”

Du får mig til at føle mig så vild og sexet! Alt du fortæller at du gør ved mig kan jeg kun forestille mig på den mest perfekte måde overhovedet. Alt er lige som jeg kan lide det. Ingen muligheder for små fejl der kunne ske i virkeligheden. Jeg fokuserer på din stemme og jeg kommer dybt ind i et intimt og sensuelt univers skabt kun til os to.

Telefonsex er det mest tilfredsstillende jeg nogensinde har prøvet. Det kæmpe selvtillidsboost det giver er bare fantastisk. Alt det du vil gøre ved mig, og alle de komplimenter jeg får! Det vigtigste for mig er dog at tilfredsstille dig, da nettop din tilfredsstillelse tilfredsstiller mig! Der er ikke noget frækkere end at høre dig leve ind i vores vilde fantasier, og høre dig fortælle om alt hvad du vil gøre ved mig. Det kunne ikke blive bedre!