Blog,  Fantasier

Har jeg været slem?

Jeg kommer ind af døren – lidt forsinket. Du sidder i sofaen og har ventet på at jeg kom. Jeg tager mine sko af, og i det jeg strækker mig for at få min jakke op på knagen, mærker jeg dig bag mig. Du hænger jakken op, tager fat i mine håndled og lader dine hænder glide ned til mine hofter. Du tager ordenligt fat og presser mig imod dig. “Du har været slem” siger du. “Du kommer for sent”. Jeg når ikke at forklare mig selv før dine fingre allerede er kommet ind i mig under min kjole, og har gjort mig helt mundlam. Du hiver min kjole af mig og vender mig om. Du åbner dine bukser, og får mig ned på knæ. Jeg slikker på dit pikhoved, sutter på det og mærker dig blive større i min mund. Du tager hårdt fat i mit hoved og din pik kommer helt ind i munden på mig.

“[…] pludselig giver du mig håndjern på.”

Pludseligt løfter du mig op og tager mig ind på værelset, hvor du smider mig på sengen. Du vender mig så jeg ligger på maven, og pludselig giver du mig håndjern på. Jeg hører dit tøj blive smidt på gulvet, og to sekunder efter mærker jeg din varme bagfra. Du hiver min g-streng af, spreder mine ben og glider lige ind i mig. Du holder fast i håndjernene med den ene hånd, og holder kraftigt fast i min ene hofte med den anden. Du knepper mig med hårde stød, og jeg elsker det. Du klasker mig i røven med dine store hænder. Jeg kan ikke bevæge mig. Du har mig lige hvor du vil have mig, og knepper mig hårdt. Jeg kan ikke lade vær med at stønne, selv hvis jeg prøvede. Følelsen af netop dig kneppe mig er så god at jeg ruller øjne og min krop sitre. Det er så intenst. Du choker mig og jeg kan mærke jeg er lige ved at være der. Min krop har ikke oplevet noget lignende. Det føltes næsten som at den eksplodere – på en fantastisk måde.