Blog

Håndværker sex part 2/2

Så er det tid til anden del af min frække oplevelse med en håndværker.

Vi kysser og begynder stille og rolig at røre ved hinanden. Jeg bliver ret tændt, da jeg mærker at han tager omkring mine bryster. Han rykker lidt ned i min kjole og får spændt min bh op. De er i fri dressur nu. Han kigger på dem og siger at de bare er rigtig flotte. Han tænder mig, men gør også mig lidt genert. Jeg kan lide det.

Vi fortsætter, han læner sig frem og kysser dem på vorterne. Klemmer dem og bider i mine bryst vorter. Jeg får stønnet et ååhhh, er der noget som jeg virkelig ikke kan stå for, så er det når man leger med mine bryster. Jeg får hånden hen mod hans pik. Jeg knapper hans bukser op og kan mærke at den allerede er godt stiv. Jeg mærker den. Den har en god størrelse.

Jeg får bukserne af og går på knæ. Jeg massere hans pik, mens jeg med det samme tager pikken ind i munden. Det er virkelig stor. Den er godt stiv og klar. Han stopper mig og får mig løftet op på bordet. Nu er det min tur.

Han begynder at sutte og slikke min klit. Jeg er allerede super våd og nyder det rigtig meget. Han stopper og kommer en finger op i mig. Åhh det føles bare så lækkert, og jeg må bare have hans pik meget snart. Jeg kan slet ikke vente.

Han pirrer og leger med mig mens jeg får sagt med en meget pibende lyd, må jeg ikke få din pik? Jeg trænger til din pik? Han kigger op og siger at jeg vist også er klar og kigger hans fingre ind i min mund, så jeg kan smage på mig selv.

Han har ret. Jeg er helt klar. Han trænger op i mig stille og roligt. Pikken skal man lige vende sig til, da den er virkelig stor men hvor er den bare fræk.

Han tager mig i nogle hårde og hurtigere stød efter jeg har vendet mig til den. Uhm jeg stønner i takt med ham og synes virkelig det er frækt.

Mens han tager mig, leger jeg med mine bryster. Jeg kan se at han kan lide det. Vi bliver ved og efter lidt tid spørger han om han skal komme udover dem. Kom i min mund siger jeg og så lader jeg det løbe udover mine bryster.
Wow du er en frækkert siger han og kommer i min mund. Han smager rigtig godt, så sluger lidt mens jeg lader resten løbe udover mine bryster.

Vi smiler og kysser hinanden. Han siger at han hellere må smutte og ja jeg får jo også gæster om kort tid, så det var nok en god ide.

Jeg nåede lige at få ryddet op inden det ringer på døren igen og mine veninder står derude. Jeg er i et vældig godt humør og de spørger om jeg allerede er fuld. Jeg griner bare og siger ja det er jeg, men de kender jo ikke den rigtige grund til at jeg smiler sådan.

Har du en fræk fantasi omkring at være sammen med en totalt fremmed bare en gang og så ikke igen? Jeg ville nyde meget at høre lidt omkring dine fantasier og sammen kan vi tænde hinanden.

Jeg glæder mig til at du ringer.

Kys Kys

Comments Off on Håndværker sex part 2/2