Blog

Håndværker sex part 1/2

Da jeg var omkring de 19 år, så flyttede jeg i min egen lejlighed. Jeg var helt ny, og ja jeg skal ærlig indrømme at jeg ikke er særlig handy.

Jeg havde invitere nogle veninder over til drinks et par dage efter hvor jeg var flyttet ind og så skulle vi en tur i byen.
Det blev fredagen hvor jeg skulle holde fest og jeg er så småt ved at være klar. Jeg kan lide at være klar i god tid. Jeg havde taget en stram mørk lilla satin kjole på som måske bare sad som smurt på mig. Jeg havde sat håret op i en stram knold.

Jeg synes selv at jeg var sluppet godt afsted med det. Jeg går ud i køkkenet og begynder at forberede en masse snacks til tøserne kommer. Jeg åbner for vandhanen og opdager at min vask er stoppet!

Åh nej ikke i dag og da slet ikke når mine veninder kommer om et par timer. Jeg får fundet et nummer på en håndværker da min vicevært er på ferie. Han har heldigvis tid og 15 min senere så ringer det på døren.

Jeg åbner op i min fine mundering og han kigger med et rigtig frækt blik på mig. Han spørger om det var mig som havde brug for hjælp til en vask.

Jeg får inviteret ham indenfor og kigger lidt ekstra på ham. Han er egentlig meget fræk selvom at han vist er plus 10 år ældre end mig.

Vi går ud til vasken og han kravler ind under den. Jeg står og kigger lidt mens jeg nipper af mit vin. Han er virkelig bare hot! Jeg tager mig selv i at stå og blive lidt liderlig. Jeg tænker at det er en god blanding af at have drukket vin og kigge på ham. Han kigger ud og vi får øjenkontakt.

Kan du række mig den skruetrækker spørger han og jeg giver ham den og smiler. Han får den hurtigt lavet og jeg takker mange gange.

Vil du have et glas vin inden du skal videre spørger jeg? Tjoh det vil jeg da gerne. Du er den sidste på min vagt, så jeg har fri nu fortæller han mig. Vi sætter os ved køkkenbordet, og han fortæller lidt om hvem han er.

Han lyder spændende og jeg kan mærke at vores fødder stille og roligt begynder at røre hinanden. Jeg nipper stille min vin mens jeg slikker lidt forførende rundt omkring min mund med min tungen.
Jeg kan mærke at han kigger frækt og siger at de læber der kunne jeg godt bide lidt i.

Jeg smiler og siger at det kunne da helt sikkert også være godt. VI kysser. Det føler bare så frækt og jeg kan mærke at jeg bliver våd med det samme som hans læber møder mine.

Det var første del, så glæd jer til at læse del 2. Det er der hvor det virkelig bare bliver saftigt.

De bedste hilsner fra jeres Silke

Comments Off on Håndværker sex part 1/2