Blog

Fræk i Italien Part 1/2

Jeg var på ferie for nogle år tilbage sammen med en veninde. Vi havde snakket om det længe og vi var begge to lige blevet single, så nu skulle det bare være.
Vi ville til et sted hvor der var varmt og hvor vi virkelig bare kunne lufte vores bikini og sommerkjoler. Vi besluttede os for at rejse til Italien. Der var ingen af os som havde været der før.

Vi kom derned og efter en lang dag på stranden hvor vi havdet badet og solet os, så var det på tide at få lidt mad.

Vi finder en rigtig god italiensk restaurant som skulle lave gode pizzaer. Vi sætter os. Jeg har bare en meget tynd kort kjole på i hvid, så der er ikke efterladt alt for meget til fantasien. Jeg havde smidt bikini toppen og har bare trusser på indenunder.

Vi sidder og venter på at bestille og over kommer en rigtig flot yngre mand og tager imod vores bestilling. Han ligger vist hurtigt mærke til at man kan se mine brystvorter igennem min meget gennemsigtig kjole og jeg kan godt lide den måde som han nærmest kigger på mig. Det tænder mig en del.

Vi bestiller og jeg kigger over på min veninde og siger, at han er da meget pæn. Hun griner og siger at han er da alt for ung til mig.

Han kommer tilbage med vores vin som vi har bestilt og hælder op. Jeg kigger på ham og smiler og spørger om hvad hans navn er. Jeg hedder Antonio, svarer han. Det er et flot navn. Jeg hedder Silke siger jeg tilbage. Vi smiler til hinanden og han går, men vender sig om igen og kigger på mig.

Jeg kan mærke at jeg bliver lidt våd i trussen når jeg kigger på ham. Jeg er nysgerrig. Jeg er lige blevet single og tanken om en fremmed mand tænder mig virkelig meget.

Vi får spist færdigt og går fra restauranten mens jeg virkelig bare er godt ærgerlig over at jeg ikke gav ham mit nummer. Vi kommer tilbage til vores hotel og min veninde har fået hovedpine, så hun vil op og sove lidt.

Jeg siger til hende at jeg lige går en lille tur. Jeg skifter hurtig til en lidt stramt siddende kjole som er knald rød, tager et par lidt høje sko på med kilehæl og sætter håret op i en høj hestehale og begiver mig ud i byen.

Jeg får lyst til en drink og finder en rigtig hyggelig lille cafe og bestiller et glas hvidvin. Jeg sætter mig udenfor og bare nyder det lækre vejr.

Mens jeg sidder der med lukkede øjne og nyder det sidste sol, så er der pludselig en som siger “Hi”. Jeg åbner mine øjne og så står Antonio der. Jeg bliver forskrækket og får lige væltet mit glas vin. Han ler lidt og spørger om han gjorde mig nervøs. Jeg siger at jeg ikke lige havde forventet at der kom nogle over til mig.

Du er sådan en rigtig smuk kvinde, men jeg kan også godt mærke at du er fræk. Vil du med på et lille eventyr, spørger han mig om. Jeg tænker ikke så meget men siger, ja lad os da bare gøre det. Jeg er frisk.

Han tager mig med og vi går et lille stykke vej. Han kigger meget frækt på mig og siger at min kjole er rigtig flot. Han har en løs hvid skjorte på, et par hør bukser og nogle sandaler. Han har også en flaske vin og et par glas i hånden.

Vi ender på en strand og sætter os i sandet. Han hælder op. Vi snakker om løst og fast. Pludselig begynder vinen at virke og jeg kan mærke, at jeg bliver mere modig. Jeg tager min hånd og lægger den på hans lår. Han kigger på mig og tager fat i mit hoved og kysser mig.

Vi kysser længe. Hans hånd begynder at komme ind under min kjole og han kærtegner mine bryster. Jeg giver et let støn. Det føles lækkert. Han klemmer dem lidt og så trækker han kjolen af mig. Han begynder at kysse mine bryster og leger med dem med den ene hånd. Jeg kan mærke at den anden er på vej ned af. Han kommer ned til min fisse. Han leger og pirrer mig. Jeg kan ikke gøre andet end at stønne og sige at det er dejligt. Han går ned på mig og begynder at slikke mig mens en hånd stadig er oppe ved mine bryster.

Jeg giver mig fuldt ud og nyder det. Jeg skriger en rigtig god orgasme ud, men nu er det min tur til at lege med ham. Jeg siger at han skal lægge sig ned. Han gør det. Jeg begynder at massere ham pik med mine hænder. Han kan lide det og den bliver stor ret hurtig.

Jeg sutter den mens jeg stadig har mine hænder til at massere den. Han brøler nærmest og siger at han vil tage mig og have mig lige nu.

Jeg bliver ved lidt endnu. Vi er begge helt nøgen nu og jeg sætter mig ovenpå ham og begynder stille og roligt at ride ham. Han er stor. Det gør lidt ondt men jeg kan lide det. Jeg sætter farten lidt op mens vi begge stønner i takt.
Det føles bare rigtig lækkert. Han får vendt mig om og tager mig bagfra. Wauw den pik er så vildt lækker. Jeg har svært ved at se noget, da det sortnede for mine øjne. Jeg er ved at få den største orgasme som jeg nogensinde har fået.

Han er også lige ved at være der. Åhhh kom for mig baby skriger han nærmest og jeg bryder ud i en rigtig lækker orgasme samtidig med at han bare fylder mig med alt hans sæd oppe i mig.

Da vi er blevet færdig ligger vi og små griner i hinandens arme, da vi hører en latter lidt væk. Han rejser sig op og ser at der har siddet en flok drenge på skjul og set hele akten. Vi griner begge to af det, så har de da også fået et show bliver vi hurtig enig om.

Det er første gang at jeg har sex med Antonio, men det er ikke sidste gang. Læs endelig med når jeg fortæller om den næste sexoplevelse som jeg får sammen med ham.

Har du nogensinde haft en sexoplevelse sammen med en fremmed i udlandet eller bare generelt? Det kunne være rigtig frækt at høre om, så ring endelig til mig og fortæl om dine frække ferie oplevelser.

Frække kys fra Silke

Comments Off on Fræk i Italien Part 1/2