Blog

Fræk festival sex

Jeg ved godt, at mange synes at de små toiletter som er på festivaler er klamme. Jeg havde dog en rigtig god oplevelse på et af dem for nogle år tilbage.

Mig og et par veninder var tager til Smuk fest. Vi var rigtig i stødet og havde glædet os længe til at skulle have en rigtig fed dag. Vi startede også med at drikke ret tidligt.

Det ender så ud i at mine veninder bliver rigtig fulde tidligt. Ja, bevares det gør jeg nok også selv, men jeg følte alligevel nok at jeg havde styr på det.

Jeg er over og hente lidt mokai til os over i baren, men da jeg kommer tilbage til vores pladser er de alle væk. Jeg sætter mig alene ned og venter. Jeg får drukket de fleste af de mokai’er mens jeg venter.

Jeg skal tisse, så jeg lister over mod toiletterne og er faktisk lidt sur over at de bare er gået sin vej og jeg er helt alene. Jeg står og tripper lidt i køen mens jeg prøver at ringe dem op fra min mobil, men intet svar.

Det bliver endelig min tur og jeg går over mod en toilet vogn. Jeg går ind og da jeg åbner døren, så ser jeg at der står en fyr og tisser. Undskyld for jeg sagt og skal til at lukke døren, men så siger fyren at jeg bare kan komme ind.

Der er da ikke plads siger jeg, men lister mig ind alligevel. Vi griner lidt og så presser han mig lidt op af væggen og kysser mig.

Har du nogensinde haft sex inde i sådan en vogn her, spørger han. Nej, kan man overhovedet det med så lidt plads, spørger jeg? Skal vi prøve, siger han med et frækt smil? Jeg kigger på ham og kysser ham. Det er et ja!

Vi kysser og han sætter sig på toilettet. Jeg kommer ovenpå ham og begynder at ride ham. Han kigger på at mine bryster hopper op og ned i takt med at vi knalder. Han tager nu fat i dem og bider i dem. Jeg stønner, åh ja bliv ved med at bide i dem. Det tænder mig.

Han bliver ved og jeg får redet ham helt færdig indtil at han kommer oppe i mig.

Vi ser ikke hinanden mere på den festival og ja vi kendte faktisk heller ikke hinandens navne, men hold nu op det var en oplevelse som jeg sent kommer til at glemme.

Det ender dog med at jeg finder mine veninder. De havde været tæt på vores pladser og stået ved en stand og bestilt lidt mad.

Det må siges at være en af de bedste festivaler som jeg har været til.

Kys

Comments Off on Fræk festival sex