Blog

Fræk date på hotelværelse

Da jeg var omkring de 25 år, så havde jeg lige fået set filmen “Fifty shades of grey” og jeg var som så mange andre kvinder blevet nysgerrig på bondage og lidt mere hård sex.

Jeg var single på det tidpunkt, så jeg oprettede mig på Tinder, hvor jeg kun søgte efter en moden mand som havde erfaring med bondage med mere.

Der gik ikke lang tid før en mand skrev til mig. Han havde mange års erfaring på området. Han var omkring de 50 år og var gift, så jeg skulle være okay med at det ville være med en gift mand at jeg skulle have sex.

Jeg tænkte ikke så meget over det. Jeg var spontan, ung og meget nysgerrig så jeg skrev at jeg var frisk. Jeg havde også set billedet af ham og han var en virkelig flot mand selvom at han var over de 50 år.

Jeg sad lidt nervøst tilbage, da jeg havde skrevet at jeg gerne ville ses. Så kom der besked fra ham. Der stod bare: Torsdag aften klokken 19.00 og så hotellet hvor vi skulle være. Han skrev at jeg skulle iføre mig et sæt rødt blonde undertøj, en sort stram kjole, høje hæle og have glat hår.

Jeg sad allerede og blev liderlig ved tanke om at skulle ses og bare det at han beordrede mig til hvad jeg skulle have på. Jeg var spændt!

Så blev der endelig torsdag. Jeg fik arbejdet overstået og kom hjem. Jeg begyndte at gøre mig klar. Jeg var nervøs og spændt på samme tid. Jeg havde klædt mig nøjagtig som han havde skrevet.

Så nu var det på tide at komme afsted. Jeg smuttede ud i bilen og kørte afsted mod hotellet. Jeg kunne mærke at jeg rystede lidt, da jeg ankom til hotellet. Jeg træder ud og tænker at jeg lige kan nå et glas vin i baren på hotellet bare for at få styr på nerverne.

Jeg bestiller et glas koldt hvidvin og sætter mig i baren. Mens jeg sidder og nyder det sidste af det hører jeg en meget dyb stemme sige, undskyld men er du Silke? Jeg vender mig om og siger ja mens jeg får blikket op mod mandens ansigt. Der stod en meget høj flot mand med en lille smule gråt hår. Han var flot. Ham ville jeg sagtens kunne tænde på.

Lad os sætte os ned til et bord og lige nyde et glas vin inden vi går videre siger han. Jeg hedder Thomas. Jeg følger roligt med ham ned til bordet. Jeg føler at jeg allerede er under hans magt. Det føles spændende men også forbudt da han er gift. Vi skal jo også være diskrete.

Vi småsnakker og jeg kan hurtig mærke de par glas vin har gjort mig skrub liderlig. Jeg spørger om vi skal gå op og han siger ja, hvis du er klar.

Vi går op og han har lejet det mest luksuriøse værelse. Jeg er ved at tabe kæben som jeg kigger rundt. Nu kommer vi ind i soveværelset. På sengen ligger der forskellige former for legetøj og en netkjole i sort.

Han spørger om jeg er klar på at han tager styringen og jeg nikker bare. Jeg er så klar til det. Tag den her på siger han. Han peger på netkjolen. Du skal kun have den på og så en guldkæde som ligger ude på badeværelset. Jeg tager den op og går ud og får taget den på.

Jeg føler mig fræk. Jeg kommer ud og han kigger på mig. Det var da vist den helt rigtige størrelse som jeg har taget med. Han går over mod mig og tager mig let på brysterne som han tydeligt kan se igennem netkjolen. Jeg stønner og han rører mere ved dem mens han lige så let slikker på mine bryster. Jeg er våd allerede. Han begynder at flette mit hår og siger at sådan skal det være når vi er sammen til sex.

Han trækker mig over til sengen og finder et par håndjern frem. Han binder mig fast til sengen. Jeg er fuldstændig i hans magt. Han begynder at slikke mig. Jeg stønner af nydelse og han bliver ved. Jeg har lyst til at røre ved ham men jeg er bundet. Jeg må bare ligge og nyde det men det er også vildt lækkert.

Han slikker mig så længe at jeg får min første lange og lækre orgasme med ham. Jeg blev drivvåd og var bare klar til mere. Så er vi ligesom i gang siger han.

Han får mig vendt om så jeg ligger på maven. Du har været en rigtig slem tøs siger han. Jeg kigger bagud og ser at han står med en form for pisk som har en masse snore. Jeg spørger hvad det er og han siger at det er en flogger. Jeg er nysgerrig og får sagt til ham at ja jeg har været slem og med et så slår han mig på ballerne med den flogger. Uhm jeg kan mærke at det gør noget vildt ved mig. Jeg har været meget slem siger jeg igen, og jeg får et par slag mere.

Han bliver ved indtil jeg har helt røde baller. Nu stopper ham og vender mig igen. Jeg får bundet min fødder fast nu. Jeg kan stadig ikke gøre noget ved ham. Han sætter sig helt foran mit ansigt og siger, sut mig hård! Jeg lystre og begynder at sutte på den dejlige glinsende pik som er lige foran mig. Den er stor og vokser virkelig meget. Nu er den klar og han bevæger sig ned mod min fisse.

Du er vist klar siger han da han lige stikker to fingre op i min fisse. Han stikker de to fingre ind i min mund, så jeg kan smage på mig selv. Sikke en masse grænser som han får flyttet ved mig.

Han tager sin store pik og trænger sig rigtig hårdt op i mig. Jeg skriger at nydelse og siger, bliv ved, bliv ved. Åhhh jeg er så våd og vil have din pik. Tag mig hård frække Thomas. Han bliver ved med at tage mig til vi begge kommer i en rigtig lækker orgasme.

Efterfølgende ligger vi i sengen og snakker. Han har prøvet rigtig mange ting og vil meget gerne tage mig ind under hans vinger og lære mig endnu flere ting. Jeg siger straks ja. Jeg er blevet meget nysgerrig på området.

Vi går hvert til sit og jeg er endnu en rigtig dejlig sexoplevelser rigere.

Det er nok ikke sidste gang at jeg kommer til at skrive om mine frække oplevelser som jeg har med Thomas, så der skal nok komme flere.

Jeg er nysgerrig på om det tænder jer med lidt bondage og nogle lidt mere hårde sexoplevelser? Har i selv prøvet noget lignende? Det kunne være rigtig frækt hvis i havde lyst til at ringe ind til mig og fortælle om det som i har prøvet.

Jeg er jo en meget nysgerrig sjæl, som i nok har fundet ud af. Jeg glæder mig meget til at i ringer og fortæller om jeres oplevelser.

De bedste hilsner fra Silke.

Comments Off on Fræk date på hotelværelse