Blog,  Eventyr

Eventyrlig biltur pt. 2

Han holder ind til siden af vejen, og går ud af bilen. Pludselig åbnes døren i min side. Han åbner op for min sele, griber fat i mig og tager mig ud af bilen. Han kysser mig og presser mig op imod bilen. Jeg mærker hans faste greb på mine hofter, min røv og mine lår. Han åbner døren til bagsædet, jeg ligger mig derind og han følger efter hvorefter han lukker bildøren igen.

“[…] borer hans hænder i min krop med hans faste greb.”

Voldsomt vender han mig om så jeg ligger på maven. Han tager fat i min g-streng og flækker den af mig. Jeg hører hans bælte åbne. Han tager fat i mine hofter, hårdt, og jeg mærker ham komme ind i mig. Han giver mig smæk i røven, holder om min hals og borer hans hænder i min krop med hans faste greb. Hans krop støder ind i min som en hammer slår på søm. Det er den bedste følelse der findes! Hans store hænder der klemmer min bryster, mine hofter, min røv, min hals… Hans varme og hans pik inden i mig. Jeg er lige ved at være der! Hans greb bliver hårdere – han kommer inden i mig, giver mig et lille mys på den ene balde, og giver mig derefter et ordenligt smæk. Sikke en omgang!