Blog,  Eventyr

Eventyrlig biltur pt. 1

Jeg er ude at køre med en fyr. Hans højre hånd holder om mit lår. Han ager det, og engang imellem tager han ordenligt fat. Jeg kan mærke det kilder i mig. Jeg har nederdel på – godt valg. Han tager lige så stille sin hånd længere og længere op af mit lår, og så ned ad igen. Det gør han et par gange indtil han lige så stille stryger hans lillefinger på min g-streng.

Pludseligt! Mine ben spredes og han tager voldsomt min g-streng til den ene side! Han begynder at massere min klit lige som han ved jeg kan lide det. Først stille og roligt, så med stigende tempo, hvor han et par gange teaser mig ved at tage hånden længere ned, men så op igen. Jeg ved han vil have mig til at tænke “KOM NU IND MED DEN!”. Det virker.

“Følelsen af hans fingre inden i mig er så […]”

Endelig kommer en finger op, og lidt efter en mere. Han er så erfaren. Han ved virkelig hvad han gør. Følelsen af hans fingre inden i mig er så dejlig at jeg nærmest kun viser det hvide af øjnene. Jeg er helt våd. Engang imellem tager han sine fingre ud, kører dem op til min klit, og derefter tager dem ind igen. Han skifter og tilføjer fingre engang imellem. Han ved lige hvordan han skal bevæge dem. Han begynder at lave en “trykke” bevægelse inden i mig. Det er det bedste.

Han holder ind til siden af vejen…