Blog

En lækker sommerdag i skoven

Er der noget som jeg rigtig godt kan lide om sommeren, så er det at dyrke noget rigtig lækkert sex ude i naturen. Jeg føler mig så fri, når jeg kan nyde lidt fræk sex udenfor.

Jeg har prøvet det en del gange, men der er specielt en gang som jeg virkelig bare synes var fræk. Det vil jeg fortælle om nu.

Jeg var i starten af tyverne, og jeg var ude at gå en aften tur sammen med min daværende kæreste. Vi gik i skoven. Jeg havde en let sommerkjole på med en masse blomster og han havde et par shorts på som var lidt stramme.

Mens vi går der sammen, så kommer jeg til at se at hans pik var lidt stiv. Jeg kunne se den igennem de lyse shorts som han havde på. Jeg kigger og smiler. Er du lidt liderlig, spørger jeg og kigger ned på hans pik. Han opdager det og kigger lidt genert ned og siger måske lidt.

Skal vi ikke gøre noget ved det, spørger jeg meget nysgerrig om? Hvor skulle vi da ordne det henne, siger han? Jeg trækker ham med væk fra stien og hen imod en masse træer og finder et stort flot træ. Han smider mig op af træet og kysser mig på både mund, hals og bevæger sig længere ned.

Jeg er så tændt. Han bevæger sig ned med sine hænder og lander ved min meget varme fisse. Han kigger på mig og siger, du har ingen trusser på? Nej, det skal da være nemt siger jeg smilende.

Han stikker en finger op i mig og jeg stønner. Uhm det føler lækkert. Det sidste sol varmer på os mens den friske natur bare byder os velkommen.

Han leger med mine fisse og mine hænder har fundet vej ned til hans pik. Jeg får lynet bukserne op og begynder at røre ved pikken. Den er allerede super hård. Jeg bukker mig ned og begynder at sutte den.

Jeg elsker at sutte pik, så bliver ved i et stykke tid. Nu er vi begge klar! Han vender mig op mod træet og hamre pikken op i mig bagfra. Åhhh stønner jeg, det er bare så lækkert. Tag mig hårdt, tage mig hårdt stønner jeg. Han bliver ved. Det føles bare rigtig lækkert.

Vi er lige ved at få vores klimax, da vi hører nogle grene knække. Er der nogen? Vi stopper op og hører efter og kigger lidt rundt, men vi kan ikke se eller hører mere, så vi fortsætter og bliver færdig.

Jeg har ofte gået og tænkt på om der måske var nogen som så på mens vi knaldede der. Jeg ved ikke om jeg måske tænder lidt på tanken om at der måske var det.

Er du nogensinde blevet opdaget mens du har sex ude i naturen og ja har du prøvet at have sex udenfor? Hvis du ikke har, så kan det i hvert fald anbefales men ring ind og lad os danne nogle rigtig frække fantasier sammen.

Kram

Comments Off on En lækker sommerdag i skoven