Blog

Dildo party med veninderne

Jeg havde en veninde, som fyldte 25 år, så mig og nogle veninder havde bestemt os for at bestille en kvinde som tager ud og viser en masse sexlegetøj altså en dildo party som det også kaldes.

Vi tænkte det kunne være meget sjovt i det vi kun blev tøser og så også fordi at min veninde godt kan være virkelig genert. Hun skulle selvfølgelig ikke vide det.

Dagen kom hvor feste skulle være og midt i at vi fester og drikker, så ringer det på døren. Jeg går ud for at lukke kvinden ind som skal lede dildo festen. Jeg bliver overrasket da jeg ser at det er en fyr, som står derude.

Han har en stor kuffert med og jeg byder ham indenfor. Han spørger om det er okay at han viser de forskellige legetøj, da hans kollega er blevet syg og ja selvfølgelig er det da det. Han så i øvrigt også pisse fræk ud.

Vi kommer ind i stuen og min veninde bliver så flov, da hun opdager hvad der skal ske, men hun har fået lidt at drikke så hun er helt med på det.

Vi sætter os alle nysgerrige ned lidt lidt alkohol i glassene og kigger. Manden begynder at vise os en masse forskellige størrelser dildoer. Der findes jo virkelig bare så mange forskellige typer som jeg slet ikke anede. Det var vildt fedt. Så kom der håndjern, analkugler, butt plugs og også lidt piske frem.

Vi sad bare alle og kiggede meget savlede på denne stakkels mand som bare gjorde hans arbejde men vi hyggede os.

Jeg vil da også sige at efter jeg har set alle de frække ting som findes, så åbnede det da helt sikkert også min nysgerrighed på sex legetøj.

Jeg har også prøvet lidt forskelligt og har da selv fået mig en kuffert med lidt frække ting i.

Har du prøvet sex legetøj? Er der noget bestemt som du kan lide at bruge på dig selv eller på en kvinde? Jeg vil så gerne høre om det, så ring endelig til mig.

Det ville gøre min dag rigtig god.

Vi ses, kys fra Silke.

Comments Off on Dildo party med veninderne