Blog

Det frække æg

Jeg havde for nogle år tilbage en rigtig fræk oplevelse med sådan et vibrerende æg. Hvis du ikke ved hvad det er, så er det et lille æg som kvinden kan sætte op i fissen mens manden går rundt med en fjernbetjening dertil. Han kan tænde og slukke for det som han lyster. Det er mega frækt.

Jeg havde i rigtig lang tid gået og haft lyst til at prøve at have sådan et æg op i mig. Jeg synes at det virkede meget pirrende og jeg var et sted i mit liv der hvor jeg lige trængte til at få rusket lidt op i tingene.

Jeg havde en meget fræk kæreste, som jeg bare vidste ville være med på ideen, så jeg tog og bestilte det æg uden overhovedet at spørge ham.

Dagen kom hvor ægget kom. Jeg pakkede det op og det så egentlig meget sødt ud. Jeg stod og tænkte lidt for mig selv, ja du ved vist ikke hvor du skal hen senere i aften.

Jeg havde en date med min fyr om at skulle på restaurant senere, så jeg gjorde mig klar. Der skulle virkelig bare lægges op til en rigtig fræk aften.

Jeg tog min favorit kjole på som er lårkort, sort med blonder. Krøllede mit hår og tog et par blod røde stilletter på. Ægget og fjernbetjeningen kom i min taske.

Jeg ankommer til restauranten og min kæreste er allerede kommet. Jeg sætter mig ned og tager et sip af min vin. Jeg åbner tasken og rækker ham fjernbetjeningen. Jeg hvisker til ham, nu går jeg ud på toilettet og sætter dette æg op i mig, så styrer du det resten af aftenen. Jeg viser ham diskret ægget i tasken.

Han kigger måbende på mig men samtidig smiler han. Jeg rejser mig og går ud for at sætte det op. Det føles meget koldt men sidder egentlig meget godt.

Jeg går tilbage og sætter mig. Han sidder bare der med det største smil og tænder for det. Jeg giver et sæt. Okay, det her skal man lige vende sig til men det føles frækt.

Vi spiser og leger med det og jeg sidder og bliver mere og mere liderlig for hver gang han tænder for det.

Vi er ved at være færdig med maden og kan endelig komme hjem og gøre noget ved vores liderlige lyster, da et venne par lige pludselig står foran os.

Ej, hvor er det lang tid siden. Ja, det er det da siger vi tilbage. Skal vi ikke have en drink over i baren spørger de? Jeg skal lige til at sige nej, men så kommer min kæreste i forkøbet og siger jo det skal vi da. Han kigger frækt på mig. Jeg får vist ikke lov til at slippe endnu, men jeg leger med.

Vi går derover og jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere liderlig. Det drypper nærmest så jeg må sende et blik til min kæreste om at nu skal vi altså afsted.

Han forstår mit blik og vi får hurtigt sagt farvel til vennerne. Vi kommer knap nok ind af døren før vi er over hinanden. Vi kysser mens vi trækker tøjet af hinanden. Han trækker ægget ud af mig og slikker det rent.
Det ser virkelig bare frækt ud. Jeg er klar og hans pik er også blevet godt stiv, så han springer bare på mig. Vi har en rigtig god nat med en helt masse fantastisk sex.
Det er ikke sidste gang at det æg kom i brug.

Har i nogensinde prøvet nogen former for legetøj og hvad? Jeg er nysgerrig, så ring ind og fortæl om dine erfaringer med det. Måske i har brugt et æg på en kvinde?

Kram og god dag.

Comments Off on Det frække æg