Blog,  Fantasier

Bind mig fast!

Du åbner døren op for værelset. Du løfter mig voldsomt op, og begynder af kysse mig. Du lukker døren og presser mig op mod den. Jeg kan mærke hvor hård du er. Du stiller mig ned, vender mig om og presser din krop mod min. Du flår min kjole af, åbner min bh og tager min g-streg af med dine tænder. Du vender mig imod dig igen, tager din skjorte af og åbner dine bukser. Jeg tager fat i dine bukser, tager dem ned og tager din penis ud af dine underbukser. Jeg sætter mig ned på knæene og går igang. Den fylder min mund helt ud, og jeg kan mærke på dig hvor meget du nyder det.

“Jeg kan slet ikke bevæge mig, og mine ben er helt spredt.”

Pludseligt løfter du mig op, og tager mig hen på den store seng. Jeg ligger på maven, og du spænder mine hænder fast, en imod hver sit øverste hjørne af sengen. Du griber fat i mine ben og spænder dem fast imod hver sit nederste hjørne af sengen. Jeg kan slet ikke bevæge mig, og mine ben er helt spredt. Du tager godt fat i mine baller, og bider den ene. Du lægger dig oven på mig, og kommer direkte ind i mig. Du er så stor og hård! Du tager ordenligt fat i mine hofter, arme og derefter min hals. Din krop støder ind i min med voldsomme ryk, og jeg stønner som aldrig før. Du smækker mig hårdt i røven, imens du med den anden hånd holder mig hårdt om min ene hofte. Tempoet stiger og jeg ryster helt i kroppen! Pludselig kommer du mig ud over ballerne og ryggen – en dejlig, varm følelse.